top of page
Marga Kookt - groen geblokte achtergrond.png
foto.jpg
Ik ben Marga, als kind kookte en bakte ik al graag. Eerst op een speelgoedfornuisje en vanaf mijn 12de mocht ik elke week op het grote fornuis en ik kon van alles uit proberen. Ik vond het ook leuk en gezellig om voor andere te koken.

Later werd ik gevraagd om voor een verjaardag of communie wat te maken. Eind jaren 80 heb ik een paar jaar bij RKSV Braakhuizen in het keukentje v/d oude kantine gestaan. Ik maakte daar elke week verse soepen en een warme hap.

Daarna heb ik 5 jaar bij de Hooizolder in Heeze  gekookt voor bruiloften en partijen. Dit was veel avond en weekend werk. In 1999 begon ik Lunchroom De Tijd in Geldrop. Een klein gezellig zaakje waar ik met heel veel liefde en plezier 15 jaar heb gebakken en gekookt. Sommige noemde mij de soep Koningin van Geldrop.  Ook van hieruit verzorgde ik catering aan huis voor allerlei soorten feestjes en hiermee ben ik doorgegaan toen ik stopte met de lunchroom en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Ter info: afgelopen november heb ik de diagnose parkinson gekregen. Net voor de drukke december maand. Het brengt veel onzekerheid voor mij mee vooral het niet weten hoe het verder gaat maakt mij onzeker, maar we gaan door MARGA KOOKT is mijn bedrijfje en mijn hobby, dus blijf ik graag actief. Ik zal wel rekening moeten houden met en ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Blijf gezond en voor info mmmargakookt@gmail.com

Groetjes Marga

 
bottom of page